mr. A.M. Wolf (Anne-Marie)

In 1992 studeerde Anne-Marie Wolf (1968) af aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest bij de sectie strafrecht van de Rijksuniversiteit Leiden, is Anne-Marie Wolf sinds 1994 advocaat. Per 1 januari 2004 heeft zij Wolf Advocaten opgericht.

Anne-Marie Wolf is gespecialiseerd in letselschadezaken en staat alleen slachtoffers bij. Haar cliënten zijn het slachtoffer geworden van een verkeersongeval, een medische fout, een arbeidsongeval, een misdrijf of huiselijk geweld. Een goede samenwerking met Slachtofferhulp Nederland vindt Anne-Marie erg belangrijk.

Het werken voor en met slachtoffers geeft Anne-Marie Wolf  iedere dag weer veel voldoening. Het is meestal ontzettend dankbaar werk. Vaak kennen slachtoffers hun rechten niet of onvoldoende om een volledige schadevergoeding te krijgen. Wanneer het je dan als advocaat lukt om wel een goede schadevergoeding voor een slachtoffer te krijgen, dan geeft dat voldoening. Haar werk is vaak heel zakelijk maar tegelijkertijd maakt zij in het contact met slachtoffers heel veel afwisselende, ook emotionele, dingen mee.

Anne-Marie Wolf is lid van:

  • de specialisatievereniging Letselschade Advocaten (LSA);
  • de Werkgroep Artsen-Advocaten (WAA);
  • de vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP), tevens bestuurslid;
  • LSAH (Letsel Schade Advocaten Haarlem)
  • Landelijk Advocaten Netwerk Gewelds-en Zedenslachtoffers (LANGZS)
Naast haar werkzaamheden in de advocatuur, geeft Anne-Marie Wolf invulling aan haar maatschappelijke betrokkenheid als:
  • Voorzitter van het bestuur van CDA Bloemendaal;
  • Vice voorzitter Stichting Nationale Herdenking te Bloemendaal.

Rechtsgebied:

Mr. A.M. Wolf heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: letselschaderecht en slachtofferrecht.

Contact

(023) 55 15 188
amwolf@wolfadvocaten.nl

logo-LSA-200x200logo_letselschade-kieswijzer160image012image013