Vacature: Student-stagiair(e) Letselschade

Vacature: Student-stagiair(e) Letselschade

Wie zijn wij:

Ons kantoor is gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken, waarbij uitsluitend wordt opgetreden voor slachtoffers. Dit betreffen alle soorten slachtoffers die letselschade hebben opgelopen door toedoen van een ander, zoals slachtoffers van verkeersongevallen, medische fouten, arbeidsongevallen en misdrijven. Onze advocaten zijn lid van alle relevante (specialisatie)verenigingen, of ambiëren om op termijn lid te worden: LSA, ASP, WAA, LANGZS, VJPP.

Op ons kantoor werken momenteel drie advocaten en drie secretaresses. De sfeer op kantoor is goed. Lijnen zijn kort. Iedereen kan bij elkaar terecht voor vragen of overleg of gewoon een praatje. Wij zijn allemaal professioneel met ons werk bezig, maar houden zeker van een grapje.

De stage:

Als student-stagiair(e) ondersteun jij de advocaten in hun werkzaamheden. Dit houdt in dat jij onder andere contact onderhoudt met cliënten, schadestaten opstelt, juridische vraagstukken uitzoekt, en jurisprudentieonderzoek verricht. Ook kan je mee naar een zitting, huisbezoek, of aanwezig zijn bij een intakegesprek.

Om bij Wolf Advocaten stage te kunnen lopen is het belangrijk dat jij je kunt inleven in de problemen en behoeftes van een slachtoffer. Omdat je veel contact zult hebben met cliënten is het belangrijk dat je daarin de juiste toon weet te vinden, en beschikt over uitstekende taal- en schrijfvaardigheden. Verder is het belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken, pragmatisch bent ingesteld en beslissingen durft te nemen. Uiteraard zijn ook jouw juridische kwaliteiten van belang.

Wij zoeken iemand voor twee dagen per week, voor een periode van vier maanden. Nader overleg hierover is mogelijk.

Wie wij zoeken:

  • Een student-stagiaire met aantoonbare interesse in de letselschade (bijvoorbeeld door het volgen van een specialisatieopleiding of -vak, het schrijven van een scriptie m.b.t. letselschade, etc.)
  • Een student in de masterfase
  • Iemand met uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Iemand die zelfstandig kan werken, pragmatisch is ingesteld en beslissingen durft te nemen
  • Gezonde dosis humor

 

Is jouw enthousiasme gewekt naar aanleiding van deze vacature? Voor vragen over deze vacature, of het toezenden van jouw sollicitatie, kan jij contact opnemen met
mr. Nathalie Linotte op 023-5515188 of via nlinotte@wolfadvocaten.nl.

 

Wij vragen jou om bij jouw sollicitatie het volgende mee te zenden:

  • Een motivatiebrief
  • Een c.v.
  • Cijferlijsten van bachelor en master
  • Eventuele eerdere stagebeoordelingen