mr. N. Linotte, (Nathalie)

Mr. N. Linotte, (Nathalie)

Nathalie Linotte (1969) is in 1995 aan de Universiteit Maastricht afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft zij stage gelopen bij een klein advocatenkantoor in Maastricht en is zij secretaris geweest van het Prof. Mr. B.V.A. Röling Dispuut. Na haar studie is zij haar loopbaan begonnen als letselschadejurist bij een grote aansprakelijkheidsverzekeraar. De afgelopen 11 jaar is zij als juridisch medewerker bij Slachtofferhulp Nederland werkzaam geweest. Hier heeft zij zich gespecialiseerd in het verlenen van juridisch bijstand aan slachtoffers van misdrijven. In juni 2019 heeft zij de overstap gemaakt naar de advocatuur en is zij bij ons kantoor in dienst getreden als juridisch medewerker.

Per 1 maart 2021 is Nathalie Linotte als advocaat aan ons kantoor verbonden.

Haar behandeling van letselschadezaken kenmerkt zich door een pragmatische aanpak, waarbij zij zoveel mogelijk het slachtoffer de juridische rompslomp uit handen neemt, zodat het slachtoffer zich zoveel mogelijk op herstel kan richten. Een slachtoffer overkomt bijvoorbeeld een verkeersongeval of een arbeidsongeval en staat opeens voor heel veel vragen: hoe moet het met het werk, wie gaat mijn schadevergoeding betalen, heb ik recht op smartengeld, kan ik een vergoeding krijgen voor extra huishoudelijke hulp, de kosten van de fysiotherapeut of voor de kosten die ik nu maak voor de oppas van mijn kinderen? Nathalie Linotte helpt een slachtoffer graag bij het beantwoorden van al die vragen.

Nathalie is gehuwd en heeft drie kinderen. In haar vrije tijd maakt zij graag lange wandelingen met de hond. Haar hobby’s zijn reizen, motorrijden en krachttraining

Contact

023 551 5188
nlinotte@wolfadvocaten.nl