Bij Jet op de koffie

De keuze of noodzaak om een advocaat in te schakelen is al lastig genoeg. In familiezaken komt er dan ook nog veel bij kijken. Er is altijd een persoonlijk verhaal en zorgen die uniek zijn. Waar kan je dan het beste terecht? Hoe weet je of je de juiste of de beste of de fijnste advocaat kiest?

Veel kantoren bieden een eerste kennismaking gratis aan. Ik ook, maar toch kan een bezoek aan een kantoor soms nog even te veel zijn en misschien wilt u eerst kennis maken en daarna pas over uw persoonlijke problemen praten. Bij een gesprek op een kantoor is het vaak eerst vertellen en je weet dan nog niet wie je tegenover je hebt.
Natuurlijk leer je iemand niet kennen bij één gesprek, maar met net iets andere insteek krijg je toch een betere indruk.

Wil je dus eens eerst vrijblijvend kennis maken met een advocaat? Kom dan een kopje thee of koffie met mij drinken en krijg een indruk van wie ik ben en misschien vertrouw je mij dan voldoende om je verder te helpen en te begeleiden. Eens in de twee weken op maandagmiddag om 15.30 uur tot 17.00 uur in de Jopenkerk te Haarlem. Start op 6 maart en voorlopig tot en met 17 april 2017.
Naast een gevoel van vertrouwdheid is het ook belangrijk om een advocaat te kiezen die gespecialiseerd is of zich met één soort zaken bezig houdt. Duidelijkheid over de kosten is ook een must. Ik ben gespecialiseerd in familierechtelijke zaken; zowel echtscheiding, als een beëindiging van een relatie en de daarbij horende onderwerpen zoals omgang en alimentatie. Ook voor mediation kan je bij mij terecht. Mijn uurtarief is € 181,50 inclusief BTW.

Leave a Reply